01 mart. 2013 | 12:49

Bomberman devine peste noapte un MMO gratuit

ACTUALITATE
Bomberman devine peste noapte un MMO gratuit

Cu toate ca s-a lansat ca fiind un joc pe SNES in urma cu zeci de ani, Bomberman este reinventat online printr-o reiteratie neoficiala a popularului concept.

Bomberman online mmo

Pe langa multitudinea de pe care poti sa le joci in browser in ziua de azi, o echipa de dezvoltatori a portat in format MMO Super Bomberman. MMO sau Mass Multiplayer Online Game este cea mai potrivita asociere de termeni pentru aceasta varianta a jocului, deoarece include harti cu pana la 1000 de jucatori online.

Bombermine este disponibil la adresa bombermine.com. Aflat momentan in beta, jocul lansat la inceputul saptamanii include deja mai multe servere pe care va puteti juca din Europa, SUA sau Japonia.  Pentru ca experienta bombardamentelor ar fi nula fara un clasament, de fiecare data cand muriti puteti vedea cum sunteti pozitionat fata de ceilalti jucatori de pe harta. Asemanator unui joc de Counterstrike, puteti tine o evidenta legata de raportul dintre numarul de victime create si numarul de situatii in care ati murit. Este suficient doar sa va alegeti un nume cu care vreti sa intrati in joc. Nu este necesar sa va faceti un cont, motiv pentru care puteti sari instantaneu in mijlocul actiunii.

Trecand peste nivelul de adrenalina pe care il creeaza intreaga experienta de gaming, este deosebit de placut faptul ca pana si toate bonusurile din vechiul joc sunt prezente in aceasta versiune.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele