05 dec. 2013 | 14:10

Blacklight: Retribution este acum disponibil și pentru PS4 în Europa

ACTUALITATE
Blacklight: Retribution este acum disponibil și pentru PS4 în Europa

Da, Blacklight: Retribution este disponibil pe PS4 în Europa, însă la noi mai durează încă două luni până la lansarea consolei.

blacklight retribution PS4

Blacklight: Retribution este unul din jocurile care este deja disponibil pentru utilizatorii de PS4 din Europa, la noi însă lansarea oficială a consolei are loc abia peste două luni, mai exact pe 29 ianuarie 2014. Jocul este creat de către cei de la Zombie Studios și este disponibil gratuit pentru download pe platforma online a celor de la Sony. Lansarea americană a acestuia a adus o creștere semnificativă în numărul utilizatorilor acestui model, așadar, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a fost lansat în Europa atât de repede. Pentru a downloada și juca jocul nu va fi nevoie de crearea unui cont plătit, PlayStation Plus.

Blacklight: Retribution este un joc futuristic de tipul shooter, ce permite customizarea caracterelor folosind ultimele tehnologii de armament. Armele pot fi modificate și customizate după preferințele utilizatorului. Chiar și muniția depinde de alegerile personale ale jucătorului. Pentru mai multe informații despre acest joc puteți urmări trailerul oficial și puteți vizita pagina oficială a acestuia. În România, probabil că sunt doar câțiva utilizatori care au achiziționat consola din străinătate, dar și așa, sperăm că la va fi de folos această informație.