09 aug. 2013 | 16:45

Asus dezvaluie MeMOFone HD 5, PadFone mini, MeMO Pad HD 8

ACTUALITATE
Asus dezvaluie MeMOFone HD 5, PadFone mini, MeMO Pad HD 8

ASUS a dat la iveala un plan al lansarilor de dispozitive mobile, in cadrul unei conferinte in China. MeMOFone si PadFone mini sunt cele mai interesante dezvaluiri.

Plan Asus_smartphone

ASUS si-a dezvaluit si intentia de a intra pe piata din Statele Unite, drept pentru care isi va consolida linia de device-uri. Modele precum Fonepad HD 7, tableta de 7 inci, cu functionalitati complete de telefon, si PadFone Infinity, un telefon convertibil intr-o tableta, dar si Fonepad Note, de 6 inci, sunt deja cunoscute.

Noutatile sunt legate de PadFone Mini si de MeMOFone HD 5, dintre care cel din urma ar putea fi un smartphone de buget, speram ca nu doar pentru piata americana.

Consolidarea liniei de tablete include modele din seriea Transformer series, dar si modelul MeMO Pad HD 7, disponibil in precomanda la cativa retaileri online. Evident, este inclus si modelul Nexus 7, dar si, surpriza, inca o tableta de buget, se pare de 8 inci, ceea ce va duce la o concurenta mai puternica pe piata de tablete ieftine.

Nu sunt cunoscute informatii legate de specificatii sau date de lansare, dar macar stim la ce sa fim atenti in perioada urmatoare. Oricum, compania va continua colaborarile atat cu Google, pe partea de Android, cat si cu Microsoft, pentru Windows, deci ne asteptam la un smartphone cu Windows Phone 8 la IFA Berlin 2013, la inceputul lunii septembrie.

Plan Asus_tablete