14 iul. 2013 | 10:31

Apare un nou Angry Birds: Star Wars

ACTUALITATE
Apare un nou Angry Birds: Star Wars

 

Nu a trecut foarte mult timp de la ultima lansare si cei de la Rovio vor sa ne corupa cu un nou a carui actiune ar trebui publicata.angry birds star wars prequel

Zilele trecute, in incercarea de a-si promova noul , Rovio a facut doua gesturi semnificative. In primul rand, jocul lansat anul trecut la inceputul lunii noiembrie a intrat la oferta, perioada in care, indiferent daca aveti un iPad, un iPhone sau un iPod Touch, puteti descarca respectivul titlu gratuit din AppStore-ul Apple. In principiu, jocul de 1 dolar va putea fi instalat pe iDevice-uri doar aproximativ o saptamana fara nici un fel de costuri suplimentare, aceeasi saptamana in care vom vedea lansat un nou episod din saga Razboiul Stelelor.

Cel de-al doilea gest al dezvoltatorului a fost lansarea imaginii de mai sus drept continut de coperta. Daca va mai aduceti aminte, aceasta imagine este inspirata din Star Wars Episode 1: The Phantom Menace si infatiseaza momentul in care umbra lui Luke Skywalker preconizeaza transformarea in Darth Vader. Pornind de la acest element, sansele sunt ca noul Angry Birds sa fie de fapt un prequel pentru povestile din universul descris in detaliu de George Lucas in urma cu mai bine de 30 de ani.

Pentru a va decide daca vi se adreseaza sau nu acest titlu, cel mai bine este sa asteptati pana luni seara, e imposibil ca pana la sfarsitul zilei sa nu fi aparut noua iteratie.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele