15 nov. 2013 | 16:30

A fost lansat trailer Uncharted, versiunea de PS4 [VIDEO]

VIDEO
A fost lansat trailer Uncharted, versiunea de PS4 [VIDEO]

Sony a beneficiat de o atenție deosebită în această săptămână, și pentru a face așteptarea și mai palpitantă, au lansat trailer Uncharted, versiunea de PS4.

Uncharted_PS4

Noul trailer Uncharted a rulat prima dată la evenimentul dedicat consolei, PlayStation 4 All Acces Event și prezintă secvențe filmate în diferite zone ale unei hărți. Acestea ar putea fi indicii legate de locul unde se vor desfășura evenimentele în joc, însă, aceasta este din nou doar o supoziție. Pe hartă se pot identifica Cape of Good Hope din Africa, locul de ”odihna” al Olandezului Zburător, o navă prezentă în multe legende. Co-fondatorul companiei Naughty Dog, Evan Wells, menționează și el că dacă ne uităm atent pe harta din trailer putem culege câteva indicii despre joc.

Nava scufundată ar putea însemna că vor exista mai multe epave de acest gen, însă tot ce putem face la momentul actual este să așteptăm lansarea jocului pentru confirmare. În cadrul acestui trailer Uncharted recunoaștem și o voce familiară, însă nici despre aceasta nu au fost oferite alte detalii.