28 mart. 2012 | 09:00

Zvonuri: Google lucreaza la un sistem de comentarii pentru bloguri

ACTUALITATE
Zvonuri: Google lucreaza la un sistem de comentarii pentru bloguri

google comments

In aceste zile a inceput sa circule pe internet o serie de zvonuri referitoare la un sistem de comentarii prin Google, asemanator cu cel de la Facebook.

Tech-WD, un website din Arabia Saudita, a scris zilele trecute ca in cadrul conferintei Google G-Saudi Arabia din Jeddah s-a discutat in detaliu crearea unui sistem de comentarii care sa foloseasca acelasi cont Google ca celelalte servicii ale gigantului. Comentariile introduse prin acest sistem vor fi indexate prin Google Social, urmand ca in final acestea sa poata fi cautate pe Google, precum Tweet-urile si posturile publice de pe Facebook. Aceasta miscare ar fi inca o metoda a celor de la Google pentru a lua in rol cat mai important in viata online a tuturor internautilor.

Pentru companie, daca acest sistem va incepe sa fie adoptat la scara larga, ar putea fi folosit si ca o platforma de popularizare a retelei de socializare Google+.

Daca suntem optimisti, ne putem bucura ca orice comentariu postat pe un site va ajunge si pe profilul de Google+, iar daca suntem pesimisti in curand vom avea inca un motiv pentru a fi paranoici fata de omniprezentele servicii Google.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele