04 dec. 2012 | 18:30

YouTube pentru Vita ajunge la versiunea 2

ACTUALITATE
YouTube pentru Vita ajunge la versiunea 2

Sony a anuntat lansarea noii aplicatii de YouTube pentru PlayStation Vita. Aceasta a debutat in aceasta vara si deja a ajuns la versiunea 2. Noua editie ofera functionalitate imbunatatita si ofera capabilitati posibile pana in prezent doar pe varianta de PC a serviciului.

YouTube PlayStation Vita

Astfel, utilizatorii  vor putea urmari canalele la care sunt abonati direct de pe consola Vita, vor putea folosi si butoanele pentru interactiune cu aplicatia si vor putea crea si viziona liste de redare. Subtitrarile au fost de asemenea adaugate pentru a ajuta persoanele cu probleme de auz, impreuna cu posibilitatea de a repeta clipul si de a reda doua clipuri consecutive instant, gratie incarcarii in fundal. Probabil cele mai interesante functii noi ale aplicatiei de YouTube pentru Vita sunt cele de socializare, care ofera optiunea de a trimite prin e-mail, de a publica pe Twitter sau de a trimite link-ul catre clip prin mesaj de PSN. Nu in ultimul rand, Sony a introdus posibilitatea de a cauta un clip in timp ce alt clip este redat, fara nevoia de a-l intrerupe pe cel din urma.

Update-ul va fi lansat in cursul acestei saptamani prin intermediul PlayStation Network, si le va aduce utilizatorilor de Vita probabil cea mai avansata versiune mobila de YouTube.