14 nov. 2012 | 15:40

Wonderbook: Book of Spells pentru PlayStation 3 disponibil acum in limba romana

ACTUALITATE
Wonderbook: Book of Spells pentru PlayStation 3 disponibil acum in limba romana

Astazi se lanseaza o noua experienta pentru PlayStation 3, destinata in special celor mici: Wonderbook: Book of Spells. Acesta este primul joc destinat consolei de la Sony care este localizat 100% in limba romana si ofera o experienta unica, prin intermediul tehnologiei PlayStation Move.

Wonderbook Book of Spells

Book of Spells este doar prima experienta din cadrul seriei Wonderbook, si a fost realizata in parteneriat cu J.K. Rowling, creatoarea seriei Harry Potter. Cartea interactiva este strans legata de universul cartilor si filmelor si ofera integrare cu serviciul Pottermore, prin intermediul caruia fanii Harry Potter pot interactiona. Pe parcursul acestia, copiii primesc atat accesul o poveste noua, dar si posibilitatea de a realiza vrajile pe care Harry si prietenii sai le folosesc in aventurile lor. Chiar daca jocul este complet localizat in romana, fiind folositi actori autohtoni pentru a da viata personajelor, Sony a inclus pe disc si alte limbi europene, inclusiv engleza.

In Romania, Book of Spells este disponibil in trei pachete diferite, in functie de dotarile pe care le aveti deja acasa. Pachetul Wonderbook + Book of Spells se gaseste la pretul de 169 de lei, insa este necesar sa aveti deja un PlayStation 3, o camera PlayStation Eye si un controller Move. Pachetul Wonderbook+ Book of Spells + Eye + Move se gaseste la pretul de 369 lei, in timp ce pachetul complet, care vine si cu un PlayStation 3 Super Slim cu 12 GB de memorie interna, costa 1349 lei.