29 nov. 2012 | 13:00

Will.I.am detalieaza propriile carcase high end de iPhone

ACTUALITATE
Will.I.am detalieaza propriile carcase high end de iPhone

Dupa o serie de zvonuri legate de planurile pe care le are Will.i.am pentru iPhone, intr-un cadru restrans din Londra, acesta a decis sa dezvaluie noua sa serie de gadgeturi exclusiviste.

i.am  iPhone Camera cu tastatura

In cazul in care aveti un prieten care este mandru utilizator de iPhone si un avid vanator de gadgeturi exclusiviste, Will.I.am a creat o serie de carcase menite sa imbunatateasca experienta de captura foto/video cu orice iPhone 4, 4S sau 5. In cadrul unei companii finantate aproape integral de membrul formatiei Black Eyed Peas, Will.I.Am a decis sa-l numeasca CEO al noii sale afaceri pe Chandra Rathakrisnan. Acesta din urma are un trecut destul de tumulos printre companii aflate la inceput de drum, precum Fusion Garage.

Din materiale mai mult sau mai putin pretioase, noile carcase vin in cateva modele pentru iPhone 4, 4S si 5. Cu un pret care variaza de la 200 la 300 lire sterline, aveti posibilitatea sa va achizitionati o carcasa din material plastic cu 3 lentile diferite (standard, wide-angle, fish-eye) si blitz sau o varianta similara ca functionalitate dar cu un finisaj auriu sau argintiu ce integreaza si o tastatura iluminata cu Bluetooth. Accesoriile pentru iPhone 4 si 4S vor fi disponibile incepand cu 6 decembrie, in timp ce o carcasa mult mai complexa pentru iPhone 5 va putea fi achizitionata doar incepand cu 2013. Magia carcasei pentru iPhone 5 sta intr-un cu totul alt sistem optic cu un nivel suplimentar de zoom si intr-un  senzor de 14 megapixeli. Desi este destul de greu de conceput asocierea unei cu totul alte camere noului iPhone, Will.I.am parea destul de convingator atunci cand afirma ca sistemul gandit de el trece fara probleme peste camera implicita a ultimului smartphone Apple.

Din pacate avand in vedere pretul unei camere compacte performante prefer sa dau aceasta suma dau pe o camera dedicata decat pe o carcasa care isi propune sa revolutioneze camera din iPhone.

i.am  iphone camera

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele