29 nov. 2012 | 13:45

Wii Mini anuntat pentru Canada

ACTUALITATE
Wii Mini anuntat pentru Canada

Zvonurile despre existenta consolei Wii Mini s-au dovedit a fi adevarate. Nintendo a anuntat noua versiune de Wii momentan doar pentru Canada, iar pretul stabilit pentru aceasta este imbatabil: 99 de dolari.

Wii Mini

Micuta consola a primit o carcasa complet noua. Aceasta este patrata si vine intr-o paleta de culori noua: rosu si negru. Incluse in pachetul consolei vor fi si Sensor Bar-ul si un Wii Remote Plus, alaturi de cablul de alimentare. Din pacate insa, acest Wii Mini nu este tocmai echivalent cu un Wii obisnuit. Deja variantele mai noi de Wii renuntasera la compatibilitatea cu jocurile de GameCube, insa noul design renunta complet si la componenta online a consolei. Astfel, jocurile vor putea fi jucate in multiplayer doar local, iar continutul WiiWare si Virtual Console nu va putea fi accesat.

Pretul este foarte atractiv insa, iar in cei sase ani de la lansare, Nintendo Wii a adunat o librarie de jocuri impresionanta. Momentan nu se vorbeste despre disponibilitatea Wii Mini in afara Canadei, aceasta fiind probabil piata de test.