11 ian. 2012 | 13:37

Walkman Z – Media Player cu Android de la Sony

ACTUALITATE
Walkman Z - Media Player cu Android de la Sony

Sony a anuntat la CES 2012 o noua generatie de playere portabile Walkman.  Noua serie Walkman Z renunta insa la software-ul proprietar Sony si adopta platforma Android, devenind astfel un competitor direct pentru iPod Touch si Samsung Galaxy Player.

Fiind un produs Sony, este normal sa ne asteptam ca au fost introduse tot felul de tehnologii inovatoare, pentru ca muzica sa sune cat mai bine. Astfel, avem de a face cu un amplificator digital S-Master MX si cu efectele Clear Bass, Clear Stereo, DSEE, VPT, SP Output Optimiser si Dynamic Normaliser, pentru a putea asculta muzica in parametri optimi, indiferent de situatie. Tehnologia xLOUD conecteaza noul Walkman Z la orice dispozitiv DLNA, pentru redare de continut media prin intermediul retelei, iar mufa HDMI faciliteaza conexiunea la televizoare si display-uri.

Fiind bazat pe Android 2.3, noul device dispune si de hardware corespunzator, oferind un display de 4,3 inci, un procesor NVIDIA Tegra la 1GHz, un modul WiFi, Bluetooth, si o baterie care tine aproximativ 20 de ore de redare de muzica la o singura incarcare.