26 oct. 2012 | 23:19

Vrei Google pe prima pagina in Windows 8?

ACTUALITATE
Vrei Google pe prima pagina in Windows 8?

De la prima pornire este evident ca Windows 8 este dominat de Internet Explorer si Bing. Din fericire exista o solutie prin care sa schimbati factorul forte din noul sistem de operare in Google.

Google in Windows 8

Google a inceput o actiune intitulata sugestiv Get Your Google Back – Ia-ti Google-ul inapoi. Accesibila la Getyourgoogleback.com campania este una de informare prin care utilizatorii sa-si dea seama ca nu trebuie sa faca compromisul de a se multumi cu Bing ca motor de cautare implicit sau Internet Explorer ca browser. Clipul de mai jos functioneaza ca un tutorial ce va va explica pas cu pas prin ce trebuie sa treceti pentru a va instala Google Chrome pe Windows 8 si de unde  trebuie sa va descarcati aplicatia Google.

Avand in vedere perioada de adaptare necesara pentru ca un utilizator experimentat de Windows sa se descurce la acelasi nivel in Windows 8, traiesc cu impresia ca vom vedea multe astfel de documentare pe internet.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele