23 mart. 2012 | 20:30

VentureConnect da startul la mentoring in IT

ACTUALITATE
VentureConnect da startul la mentoring in IT

VentureConnect

In cazul in care esti fericitul initiator al unui start-up in domeniul IT si vrei sa beneficiezi de un pic de ajutor din partea profesionistilor din bransa, VentureConnect iti vine in ajutor prin lansarea programului Venture Mentoring.

Practic, o data pe luna, cate un membru din board-ul VentureConnect isi va insusi rolul de mentor pentru antreprenorii care au nevoie de consultanta directa si imediata. Specialisti precum Marius Ghenea, Peter Barta, Dragos Roua le vor oferi antreprenorilor aflati la inceput de drum sfaturi si solutii reale in vederea dezvoltarii sustenabile a afacerilor.

Prima intalnire din seria Venture Mentoring va avea loc joi, 29 martie, incepand cu ora 15:00, si va fi moderata de Radu Georgescu, presedinte GECAD Group. Intalnirea va avea ca principale subiecte de interes urmatoarele aspecte: structurarea afacerii, strategie, actionariat, Board of Directors si importanta lui, eCommerce, Internet, software, produsul dezvoltat, piata careia i se adreseaza si care este procesul de finantare, precum si modelul de finantare.

Cei interesati pot afla mai multe informatii despre intalniri aici si odata inscrisi vor gasi raspunsuri la intrebarile si nelamuririle specifice business-ului pe care il conduc, intr-un mediu cat se poate de profesionist, dar in acelasi timp degajat.