24 iul. 2012 | 07:30

Urmatoarea „gluma” Galaxy Note ar putea fi anuntata pe 15 august

ACTUALITATE
Urmatoarea

Banuit a fi anuntat la IFA anul acesta in august, din ce in ce mai multe zvonuri au inceput sa circule legate de un posibil Samsung Galaxy Note 2.

Samsung Galaxy Note 2

Daca este sa avem in vedere succesul phoneblet-ului Galaxy Note, era imposibil ca baietii de la Samsung sa nu planuiasca anul acesta o reinventare a respectivului concept. Ca urmare, in cadrul unu eveniment Samsung programat pentru 15 august ne putem astepta la un anunt pentru Galaxy Note II, cu o lansare efectiva undeva la sfarsitul lunii septembrie, poate chiar octombrie.

In ceea ce priveste specificatiile acestui posibil smartphone, ne putem astepta la un salt in dimensiune de la 5,3 la 5,5 inci, cu un efort major investit intr-un design cat se poate de ergonomic pentru ca noul phoneblet sa poata fi utilizat si cu o singura mana. In rest, un procesor quad core, o camera de 12 megapixeli si un nou OS Android 4.1 Jelly Bean preinstalat, toate sunt posibilitati extrem de fiabile pentru noul aparat.

In cazul in care va surad toate aceste vesti, personal, si insist pe termenul personal, eu cred ca noul Note va fi o gluma de telefon, preponderent din cauza dimensiunii exagerate. Stiti cum va vine sa radeti cand vedeti pe cineva ca filmeaza cu iPad-ul? Exact la fel vor simti oamenii obisnuiti cand va vor surprinde vorbind la noul Note. Nu ca Galaxy Note-ul actual ar fi fost ferit de ridiculizare, in timp insa a ajuns sa fie tolerat si imbratisat pentru performante si stylus.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele