10 iul. 2012 | 13:19

Urmasul lui Kindle Fire mai castiga niste zvonuri

ACTUALITATE
Urmasul lui Kindle Fire mai castiga niste zvonuri

kindle-fire-larger

Chiar daca putine elemente, spre deloc, au iesit din curtea Amazon legate de un posibil urmas al tabletei Kindle Fire, internetul continua sa genereze informatii pe care trebuie sa le primim cu o anumita doza de reticenta.

AllThingsD este sursa celor mai noi informatii legate de urmatorul Kindle Fire. Din cate se pare, ,,surse apropiate celor de la Amazon” au confirmat o data de lansare in cel de al treilea trimestru al acestui an pentru noua tableta. Aceeasi tableta va avea aparent un ecran WXGA 1280 x 800, identic din cateva puncte de vedere cu cel prezent pe Nexus 7. Pe langa faptul ca renunta la raportul de aspect al vechii tablete, care avea o rezolutie de 1024 x 600, nu puteau exista zvonuri care sa defineasca noul Kindle Fire ca fiind mai subtire si, desigur, mai usor.

Desi comercializarea efectiva a produsului va incepe in toamna, la inceputul celei de a doua jumatati a acestui an ne putem deja astepta la un eveniment de anuntare pentru noul produs.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele