11 iun. 2012 | 19:50

UPC Romania ii scuteste pe parinti de griji: are telecomanda TEKI pentru copii

ACTUALITATE
UPC Romania ii scuteste pe parinti de griji: are telecomanda TEKI pentru copii

Daca aveti prichindei pe acasa, s-ar putea ca aceasta stire sa va intereseze destul de mult. UPC Romania a lansat o telecomanda special conceputa pentru copii si are si un nume potrivit pentru cei mici: Teki.

UPC Teki, TekiCe e special la telecomanda Teki? Ei bine, copiii pot urmari exclusiv anumite posturi TV, ceea ce este cu siguranta un mare confort pentru parinti, avand in vedere ca astfel nu se mai gandesc cu grija ”Oare la ce program se uita copilul meu?”. Telecomanda este recomandata pentru copii cu varsta intre 3 si 12 ani si are are butoane dedicate pentru canalele pentru copii – Minimax, Cartoon Network, Boomerang,  Duck TV, Disney Channel, Nickelodeon, Jim Jam si DaVinci Learning – si un buton pentru portalul de jocuri.

Teki are 2 moduri principale de utilizare: modul Copil si modul Adult. In modul Copil, utilizatorul are acces doar la canalele predefinite inscriptionate pe butoanele telecomenzii. In modul Adult, clientii pot accesa orice canal din grila TV, inclusiv functionalitatea  DVR. Astfel, pentru functiile de baza, parintii pot inlocui telecomanda obisnuita cu telecomanda Teki.

Potrivit studiilor, copiii din Romania isi petrec, in medie, 20 de ore saptamanal in fata televizorului sau a calculatorului. Cu acest nou produs, ne dorim sa ii ajutam pe parinti sa protejeze inocenta copiilor lor, fara a-i limita insa pe cei mici.” – declara Severina Pascu, CEO UPC Romania.

Telecomanda are un pret de 50 de lei (TVA inclus), dar este inclusa si gratuit in anumite abonamente UPC.