05 nov. 2012 | 10:00

Traieste experienta unui pilot de Formula 1, inspirata de StreetView

ACTUALITATE
Traieste experienta unui pilot de Formula 1, inspirata de StreetView

Mergand pe expresia „uite unde a ajuns tehnologia”, cei de la Red Bull au dus experienta Google StreetView la un cu totul alt nivel, in momentul in care au permis oricui sa se plimbe cu o masina de Formula 1 intr-un mod interactiv.

redbull 360 panorama camera_02

Desi nu suporta un embed, clipul disponibil la adresa http://www.redbull.no/ este o experienta unica atat pentru fanii formula 1 cat si pentru persoanele care aprecieaza evolutia tehnologiei.

Redbull a colaborat cu o companie pe nume Making View pentru a instala deasupra unei masini de F1 o camera video inteligenta ce filmeaza intreaga cursa la 360 de grade intr-un mod interactiv. Trecand peste cel mai intens sentiment de viteza pe care-l poti trai, mai ales daca vizionezi clipul pe un ecran de minim un metru diagonala, magia sta in modul natural prin care poti interactiona cu streamul video. Ai impresia ca te deplasezi cu 200 de kilometri pe ora, stai cu capul pe geam si te poti uita in orice directie. Este suficient sa apesi pe sagetile de la tastatura.

Cu speranta ca in cativa ani vom urmari evenimente sportive live cu un asemenea nivel de interactivitate, va doresc vizionare placuta.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele