08 mart. 2012 | 13:00

Toshiba anunta Qosmio X870, renunta la gamingul 3D fara ochelari

ACTUALITATE
Toshiba anunta Qosmio X870, renunta la gamingul 3D fara ochelari

qosmio x870

Chiar daca Toshiba vrea sa surprinda toate segmentele de utilizatori cu sisteme sale portabile, nimic nu este mai impresionat decat un sistem de gaming bine gandit.

Noul sistem de 17,3 inci  de la Toshiba, Qosmio X870, este gandit exclusiv pentru gaming si este programat pentru a ajunge la public undeva in al doilea trimestru al acestui an. Va include un touchpad multitouch, un panou 3D HD cu un timp de raspuns de 5 mm si un hard disk de pana la 2TB sau o solutie hibridca HDD/SSD.

Pentru acest model, desi va imbratisa tehnologia 3D cu doua maini, in defavoarea panoului 3D fara ochelari din Qosmio F755, noul portabil va veni un panou 3D activ. In ceea ce priveste restul specificatiilor, stim ca va veni cu un procesor Ivy Bridge sau cu posibilitatea de a integra unul din procesoarele Ivy Bridge de notebook, in functie de bugetul clientului. Daca „next generation NVIDIA GPUs” nu va spune nimic, aparent asa au descris cei de la Toshiba faptul cavor incerca sa incorporeze un GPU de ultima generatie de la NVIDIA in cel mai performant sistem portabil de gaming al companiei.

In ceea ce priveste constructia, acest model, desi debordeaza de combinatia de negru cu un rosu agresiv la asa un nivel incat pana si tastatura este retroiluminata cu rosu, cei de la Toshiba au reusit totusi sa nu creeze un model ostenativ sau de prost gust, ci mai degraba doar unul care-ti fura privirea.

Momentan, nu vine cu o data exacta de lansare sau cu un pret aproximativ. Probabil vom sti mai mult cand Intel isi lanseaza oficial noile procesoare Core i – generatia a treia.