12 iul. 2012 | 15:00

Tony Hawk’s Pro Skater HD vine si pe PC-uri

ACTUALITATE
Tony Hawk's Pro Skater HD vine si pe PC-uri

Anuntat initial de Activision doar pentru Xbox 360 si PlayStation 3, Tony Hawk’s Pro Skater HD va veni in curand si pe PC-uri. Noul titlu este practic o colectie de niveluri din primele doua jocuri ale seriei, refacute in HD, insa oferind acelasi gameplay care a consacrat seria.

tony hawks pro skater hd

Tony Hawk’s Pro Skater 2 a fost un adevarat hit pe PC-uri, iar decizia de a aduce noul titlu HD pe aceasta platforma era o adevarata necesitate. O mare parte din fanii acestor jocuri se joaca in continuare pe computere personale, iar posibilitatile multiple in materie de control si fidelitatea grafica clar superioara pot face din aceasta versiune a jocului un „must have”. Activision a anuntat deja si DLC pentru acest titlu, care va aduce nivelurile din Tony Hawk’s Pro Skater 3, impreuna cu noile mecanici de joc introduse in acest joc.

Jocul se va lansa pe 18 iulie pe Xbox Live in cadrul ofertei Summer of Arcade, urmand ca versiunile de PlayStation 3 si PC sa fie lansate la cateva saptamani distanta. Pretul este stabilit la 15 dolari, sau echivalentul in Euro si/sau Microsoft Points.