30 mai 2012 | 11:10

Thomsom X-view 2: Un dual-SIM cu ICS

ACTUALITATE
Thomsom X-view 2: Un dual-SIM cu ICS

thomson22

Desi nu auzim des de cei de la Thomsom se pare ca in aceste zile au facut o miscare cel putin curajosa. Pe langa faptul ca si-au dat seama de trendurile actuale de supradimensionare a ecranului si de fuga dupa Android 4.0 au anuntat si un nou terminal in conformitate cu trendul.

Thomsom X-view 2 este un smartphone dual SIM a carui disponibilitate va incepe din Franta si, cel mai probabil, va continua in restul Europei. Smartphone-ul are un ecran de 5,3 inci a carui rezolutie nativa va fi egala cu qHD – 960 x 540.

Procesorul preinstalat pe noul smartphone se pare ca va fi un single core, cantitatea de memorie RAM va fi de 512MB RAM. Bateria va fi extrem de mare la 2500 mAh, din pacate, nu cred ca oferi terminalului o autonomie mai mare de o zi.

Sistemul de operare Android 4.0 ICS deja ruleaza fara probleme pe terminal, din pacate aparatul va ajunge pe rafturile rafturilor in a doua jumatate a verii. Recunoasteti ca deja sunteti curiosi!

thomson-x-view-2-smartphone-in-france

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele