11 sept. 2012 | 10:30

The Sleep Project iti transforma visele intr-un serial TV

ACTUALITATE
The Sleep Project iti transforma visele intr-un serial TV

Pentru ca pe internet orice idee poata primi finantare, este incredibil ce idei ajung sa fie transformate in realitate.

sleep project

Lumea viselor este un domeniu incredibil, iar filme precum Inception sau Eternal Sunshine of The Spotless Mind ne-au demonstrat ca atat timp cat ideea este iesita din comun, rezultatele sunt exceptionale. The Sleep Project nu incearca sa faca urmatorul Inception, dar incearca in schimb sa creeze un serial pornind de la visele internautilor.

Proiectul este initiat de Liran Goldberg si alti doi colegi ai sai din Israel si va avea ca finalitate producerea unui serial TV. Pentru moment  insa, site-ului oficial aduna idei. Pana pe 8 octombrie, oricine isi poate descrie visul in detaliu pe site-ul proiectului, dupa care vizitatorii pot vota cele mai interesante subiecte in sectiunea pillowcase. Creatorii vor decide care dintre vise se transforma in scenarii pentru episoadele serialului, iar in ultima etapa visatorii sunt invitati sa colaboreze indeaproape cu realizatorii, pentru ca visele lor sa fie reproduse cu acuratete cat mai mare.

Nu avem inca detalii legate de primul episod sau de momentul in care serialul va incepe sa fie difuzat la TV sau online, avem insa un trailer surprinzator.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele