14 dec. 2012 | 15:00

Steam mai primeste o functie: Game Guides

ACTUALITATE
Steam mai primeste o functie: Game Guides

Se pare ca noul Community Market nu este singura functie noua pe care Steam a primit-o de curand. Valve doreste ca serviciul sau sa devina unica oprire a gamerilor de PC, indiferent de nevoile pe care le au. Asa a aparut Game Guides, o componenta a Steam care pare sa atace direct „batranul” gamefaqs.com.

Steam Game Guides

Prin intermediul Game Guides, utilizatorii pot publica diverse ghiduri pentru jocuri. Cei care au nevoie de putin ajutor pentru a progresa in jocurile preferate, sau care vor sa invete trucuri noi, pot acum accesa aceste articole direct din interfata Steam, fara a parasi ecosistemul. Ca orice element nou adaugat platformei de distributie, Game Guides se afla momentan in stadiu de beta. Aparent oricine participa in programul Steam Community Beta poate sa creeze noi articole in cadrul acestei sectiuni, iar Valve a dat startul ghidurilor cu „Alden’s Overly Simple Portal 2 Puzzle Creator Guide„.

Aparent pot fi atasate si imagini langa instructiuni, iar totul este organizat foarte frumos cu ajutorul unor capitole. Evident, va dura mai mult timp pana cand noua baza de date va fi populata de catre comunitate, insa in viitorul apropiat cu siguranta aceasta va fi prima destinatie a gamerilor de PC care au nevoie de ajutor.