18 iun. 2012 | 16:31

Sony Tablet P a primit update-ul la ICS

ACTUALITATE
Sony Tablet P a primit update-ul la ICS

Ice-Cream-Sandwich-Update-for-Sony-Tablet-P

Cu toate ca nu a devenit succesul pe care si l-ar fi dorit, tableta celor de la Sony se pare ca nu va inceta prea curand sa primeasca actualizari de software.

Sony Tablet P, dupa mai multe intarzieri, tocmai a primit un update semnificativ – Android 4.0.3. Detaliile au fost publicate ieri pe blogul companiei, iar daca sunteti in posesia unui astfel de gadget, de azi deja puteti instala noua versiune.

Pe langa faptul ca marcheaza trecerea de la Honeycomb, noul update mai include cateva detalii care sa motiveze publicul reticent la nou. Small Apps este o noua functie din ICS pe Tablet P care va permite sa schimbati melodia, sa rulati un browser web sau un calculator, intr-o fereastra mai mica, pozitionata in fata unei alte aplicatii ce ruleaza pe intregul ecran. Tot cu noua versiune instalata puteti realiza capturi foto in mod panorama, puteti porni camera rapid din ecranul de blocare, iar daca va uitati atent prin browser si acolo veti gasi cateva elemente noi.

O mare parte din functiile noi le gasiti detaliate aici, iar daca sunteti in cautarea unei experiente la prima mana, singura solutie este sa faceti singur un update.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele