19 iul. 2012 | 00:06

Sony pregateste noul Walkman F800 cu Android 4.0

ACTUALITATE
Sony pregateste noul Walkman F800 cu Android 4.0

Pare greu de inteles cum de pana acum nici un producator nu a reusit sa scoata un player multimedia cu Android care sa ameninte suprematia iPod touch. Daca la telefoane unele modele reusesc sa se dueleze cu iPhone-urile, se pare ca la capitolul playere ar mai fi ceva de lucrat.

Asadar Sony vine cu o noua propunere, Walkman F800 care se lauda cu un ecran de 3,5 inci, care ruleaza Android 4.0 si ofera acces la Google Play.

walkman_f800

Dupa cum noteaza si theverge.com, Sony nu ofera prea multe detalii cu privire la hardware-ul din spatele sistemului Ice Cream Sandwich, ci doar specifica ca noul player va fi disponibil in variante de 8, 16 si 32 de Gb.

Din punct de vedere al autonomiei, gadget-ul ofera 4,5 ore de redare video si pana la 20 audio. Din pacate nu au fost facute publice date oficiale despre pret sau perioada in care va fi lansat.

Credeti ca aceste noi abordari asupra player-elor portabile vor reusi sa atraga atentia? Si mai ales la ce nivel de pret? Pentru ca, daca se apropie foarte mult de costul unui telefon Android, risca sa ramana pe rafturile magazinelor – sunteti de acord?