27 iul. 2012 | 13:22

Sony Let the Games Begin – Jocurile, o prioritate pentru companie

ACTUALITATE
Sony Let the Games Begin - Jocurile, o prioritate pentru companie

Aseara am participat la evenimentul Sony intitulat „Let the Games Begin”, care a avut loc in cadrul Orange Concept Store din Bucuresti. Cu un astfel de titlu este clar care a fost atractia principala a acestei intalniri: jocurile. Desi multi s-ar grabi sa strige PlayStation 3 si/sau PlayStation Vita, Sony ne-a pregatit ceva complet diferit.

Let the Games Begin

Intr-adevar, cele doua console amintite mai sus au fost prezente in cadrul evenimentului, insa cea mai mare atentie a primit-o probabil un telefon mobil. Este vorba despre un Sony Xperia S, conectat la un televizor Bravia. Astfel, Sony a incercat sa demonstreze ca gamingul nu mai este strans legat de un sistem dedicat, oricine dispune de un smartphone putand sa se destinda pe canapea conectandu-l la televizor printr-un banal cablu HDMI.

Consola PlayStation 3 a fost probabil cea de-a doua mare atractie, intrucat dispunea de un PlayStation Move si de jocul Sports Champions. Aici ping pong-ul a primit cea mai multa atentie, fiind probabil cea mai usor de abordat experienta de gaming pentru persoanele prezente, care nu pareau sa fie foarte experimentate in acest domeniu. Un PlayStation Vita si un PSP se tot plimbau prin camera, insa nu au fost atat de manuite precum masa de fusbol.

Aplaudam initiativa Sony de a aduce gamingul mai aproape de publicul care nu este obligatoriu pasionat de acest subiect, insa evenimentul a dus lipsa de persoane cu adevarat interesate. Sper sa mai vedem astfel de evenimente si in viitor, insa acestea ar trebui sa fie targetate mai bine.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Sony Let The Games Begin/”/]