16 apr. 2012 | 13:05

Smartphone-urile recente din gama XPERIA vor primi update la ICS

ACTUALITATE
Smartphone-urile recente din gama XPERIA vor primi update la ICS

ics-xperia-alpha

Chiar daca multe dintre terminalele recente ale producatorilor sunt compatibile cu ICS, in conditiile in care un producator nu ajusteaza la precizie elvetiana respectivul firmware pentru a se potrivi cu smartphone-ul companiei, lansarea efectiva a noului software dureaza teribil de mult.

Pe blog-ul oficial SONY compania a anuntat ca noua versiune de firmware, asteptata cu sufletul la gura, va ajunge in doar cateva zile la primii utilizatori. La mijlocul acestei luni, valul de actualizari va include Xperia Arc S, Xperia Nevo  V si Xperia Ray, in timp ce, restul de terminale vor primi update-ul in urmatoarele 4 pana la 6 saptamani. Al doilea val va include Xperia Arc, Xperia Play, Xperia Neo, Xperoia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Active si Sony Erricson Live cu Walkman. Update-urile vor fi disponibile pentru instalare exclusiv prin intermediul aplicatiei PC Companion sau Bridge for Mac, si nu sub forma unui update Over The Air.

Pentru mai multe informati puteti accesa blogul SONY unde in cateva zile veti putea vedea si lista exacta cu data in care vor fi disponibile versiunile de ICS pentru fiecare terminal din lista de mai sus.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele