06 iun. 2012 | 12:07

Smartphone-urile HTC obtin certificatul Sony PlayStation

ACTUALITATE
Smartphone-urile HTC obtin certificatul Sony PlayStation

HTC certificare PlayStation

HTC a devenit primul producator de telefoane mobile (in afara de Sony) care a s-a alaturat programului de certificare PlayStation. Acest certificat asigura faptul ca telefoanele mobile fabricate sunt capabile sa redea jocuri si continut multimedia furnizat de Sony Computer Entertainment, la un nivel de calitate specific PlayStation.

Daca initial aceasta certificare facea referire la platforma cunoscuta sub denumirea de „PlayStation Suite”, mai nou se va numi „PlayStation Mobile” marcand astfel orientarea preponderenta catre dispozitivele mobile, in principal smartphone-uri si tablete.

Asadar, prin astfel de certificari vom putea vedea din ce in ce mai mult continut Sony pe dispozitivele Android, iar toate titlurile create pentru PlayStation Mobile vor putea fi jucate si pe PlayStation Vita.

Pentru moment, smartphone-urile HTC certificate PlayStation sunt cele din seria One adica: One X, One S si One V. Dupa cum noteaza si gizmag.com, oficialii HTC au declarat ca o astfel de certificare va oferi o noua experienta de gaming si entertainment pentru clientii sai de pe intreg mapamondul.

Cum tot mai multi dezvoltatori de aplicatii si jocuri au acceptat sa creeze continut specific PlayStation Mobile, ne asteptam ca pe viitor si alti producatori de smartphone-uri si tablete sa se alature acestui nou trend si sa obtina certificarea Sony PlayStation.