25 oct. 2012 | 12:00

Skype pentru Windows 8 ajunge in Store

ACTUALITATE
Skype pentru Windows 8 ajunge in Store

Odata cu lansarea noului Windows 8 si a valului foarte mare de aplicatii Metro, foarte multi internauti au asteptat o iteratie a aplicatiei Skype ,care sa profite de noul layout. Din fericire, asteptarea a luat sfarsit.

skype pentru windows 8

Cu o zi inainte de lansarea oficiala a noului Windows 8, Microsoft a anuntat lansarea noii versiuni de Skype optimizata pentru noua interfata definita prin linii simple de design si butoane patrate. Disponibila gratuit, desigur, aplicatia ar trebui sa apara in magazinele virtuale de aplicatii Windows Store de pe intreg mapamondul inainte de 26 octombrie. Multi utilizatori au semnalat deja disponibilitatea sa pe versiunile RTM de Windows 8.

Aplicatia este dezvoltata integral de inginerii Microsoft, iar primele impresii tradeaza aceasta aplicatie ca fiind una dintre cele mai reusite pentru noul sistem de operare. Pe partea de functii noi, Skype va rula fara probleme in fundal, atat pe Windows RT cat si pe Windows 8 si se va integra si cu aplicatia People din Windows pentru a va oferi acces facil la toate contactele voastre.

Dupa succesul inevitabil al acestei aplicatii pe Windows 8, zvonurile confirma lansarea unei aplicatii Skype pentru Xbox, completand astfel conceptul de media center sub forma caruia s-a reinventat consola Microsoft in ultimul an.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele