23 nov. 2012 | 12:00

Shinichi Maruyama realizeaza fotografii artistice deosebite

ACTUALITATE
Shinichi Maruyama realizeaza fotografii artistice deosebite

Desi este greu de crezut la prima vedere, imaginile de mai jos fac parte dintr-o colectie de nuduri imortalizate in timpul unui exercitiu artistic de balet de catre Shinichi Maruyama .

Shinichi Maruyama fotografie nud supra expusa

Imaginile alaturate fac parte dintr-o colectie de imagini intitulata Nude si intreaga serie de imagini are ca scop unic explorarea miscarii prin fotografii statice. Un aspect imprevizibil al seriei este dat de metoda obtinerii acestor cadre. Cu toate ca la prima vedere ai fi tentat sa crezi ca vorbim de niste imaginii cu expunere prelungita, de fapt fiecare imagine este compusa din mii de fotografii capturate in succesiune foarte rapida din exact aceeasi pozitie.

Desi nu ma consider nici pe departe expert in arta fotografica, in acest caz, calitatea imaginilor si volumul de efort investit in aceste capturi este evident. Din acest motiv va recomand sa le priviti atat ca pete de culoare expresive cat si ca o dovada a unei metodologii de captura care in urma cu 10-15 ani poate ar fi fost imposibila.

Shinichi Maruyama fotografie compusa 1

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele