13 iun. 2012 | 10:37

Sanho lanseaza HypeJuice Plug – incarci orice, oricand

ACTUALITATE
Sanho lanseaza HypeJuice Plug - incarci orice, oricand

sanho-hyperjuice-plug

 

Incarcarea simultana a doua iPad-uri este un efort farte mare, cu toate acestea, cel mai nou gadget al celor de la Sanho o poate face si in deplasare.

Un gadget intitulat Sanho HyperJuice Plug a fost lansat saptamana aceasta la Singapore. Exista in doua variante: de 15600 mAh si de 10400mAh, cu o putere de 15 watti impartita pe doua porturi USB. Dispozitivul este una dintre cele mai bune solutii pentru universul guvernat de dispozitive portabile in care traim. In plus, se poate alimenta si direct la priza, datorita stecherului integrat care se poate ascunde cu usurinta.

Autonimia unui iPad, de exemplu, este prelungita cu 23, respectiv 15 ore, in functie de modelul bateriei. Producatorul se lauda ca acesta ar fi primul dispozitiv creat vreodata care atinge aceasta autonomie. Pretul bateriei inteligente este de 129$, iar pe partea de coloristica aveti de ales intre 6 combinatii de culori.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele