09 apr. 2012 | 09:00

Samsung: ultimele retusuri asupra panourilor flexibile AMOLED… Youm

ACTUALITATE
Samsung: ultimele retusuri asupra panourilor flexibile AMOLED... Youm

samsung youm

Gandite pentru a fi aproape indestructibile, in aceste zile noile panouri flexibile ale celor de la Samsung se pare ca au primit si un nume de botez: Youm.

Lasand la o parte numele un pic dubios sesizat pe o noua pagina de internet a diviziei Samsung Mobile Display din Coreea, noul produs, pe langa faptul ca a fost inaintat cu acelasi nume si catre Biroul de Marci si Patente din SUA (US Patent and Trademark Office), se pare ca mai are si alte proprietati.

Intr-o comparatie publicata pe website-ul producatorului, fata de LCD-urile si panourile OLED, noul Youm se pare ca are o singura diferenta semnificativa: foloseste o pelicula in loc de sticla. Aceasta schimbare se reflecta intr-un produs final mai flexibil si mai usor, cum e si normal, dupa cuvintele celor de la Samsung, dar se pare ca este si indestructibil.

Alternativa celor de la LG va putea fi regasita in tablete sau ebook reader mult mai devreme, fiind programata pentru o lansare undeva pana la sfarsitul acestui an.

samsung-display-comparison

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele