26 iul. 2012 | 16:10

Samsung Galaxy S III – deschizator de usi

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S III - deschizator de usi

Daca traiati cu impresia ca stiti totul despre cel mai popular telefon al momentului, Samsung Galaxy S III, mai mult ca sigur nu ati aflat inca despre aplicatia de deschidere a usilor…

samsung-galaxy-s-iii-holiday-inn-olympic-app

Nu, nu este o gluma, asa cum anuntam acum ceva timp, noul membru al familiei Galaxy a fost ales drept telefonul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra si asta il propulseaza in topul celor mai cool gadget-uri utilizate pe perioada competitiei. Mai exact, 40 de camere din hotelul Holiday Inn situat in Stratford (la doi pasi de arena olimpica) vor fi compatibile cu o noua aplicatie mobila disponibila exclusiv pe Galaxy S III.

Odata downloadata, aplicatia permite oaspetilor sa controleze televizorul, aerul conditionat, luminile si chiar accesul in camera. Cu alte cuvinte o parte dintre posesorii acestui smartphone vor avea o viata cat mai lipsita de grija, pe parcursul Olimpiadei.

Pe langa deschiderea usilor, aplicatia va furniza si un newsletter olimpic cu ultimele rezultate in competitii, programul de desfasurare a diferitelor probe si multe alte informatii legate atat de evenimentul sportiv cat si de orasul gazda.

Trebuie sa recunoastem ca ideea unei asemenea aplicatii este cat se poate de utila si totodata neobisnuita, dar se potriveste de minune cu noul flagship al celor de la Samsung.