03 ian. 2012 | 09:16

Samsung DV300F: noile camere point-and-shoot cu 2 ecrane

ACTUALITATE
Samsung DV300F: noile camere point-and-shoot cu 2 ecrane

dv300f

Avand in vedere succesul camerelor cu 2 ecrane ale celor de la SAMSUNG, unele dintre cele mai potrivite dispozitive pentru fabuloasele poze de Facebook sau banalele autoportrete, compania lanseaza un nou model cu aceleasi afinitati.

DV300F vine cu un senzor de 16 megapixeli, un panou de 3,6 inci cu o rezolutie de 460.000 pixeli pe spate si inca unul de 1,5 inci cu o rezolutie de 61.000 pixeli pe fata. Display-ul din fata, pe langa faptul ca va ajuta la autoportrete, poate afisa animatii cu clowni pentru a stimula un zambet pe fetele personajelor din fata.

Marea schimbare a noului model va fi insa integrarea unui modul WiFi. Acesta va putea fi folosit pentru postarea pozelor capturate pe Facebook sau Picassa, iar in cazul clipurilor video acestea pot fi incarcate pe YouTube. Daca nu sunteti asa dornici sa va urcati amintirile in nor, acelasi modul WiFi poate fi folosit pentru sincronizarea materialelor capturate cu un PC din reteaua locala. Nu aveti nevoie decat de o aplicatie dedicata cu un nume sugestiv de la Samsung: Auto PC Backup.

Daca va incanta sa achizitionati acest model, pregatiti-va o suma de aproximativ 199$ in SUA sau 199 euro in tara noastra, incepand cu luna martie.