05 ian. 2012 | 14:50

Samsung aduce trei monitoare noi la CES 2012

ACTUALITATE
Samsung aduce trei monitoare noi la CES 2012

Samsung a dezvaluit trei modele noi de monitoare pe care le va prezenta in cadrul CES 2012. Acestea fac parte din seriile 7 si 9 si au diagonale de 24, respectiv 27 inci. Noile monitoare vor include tehnologii noi precum WiDi (Wireless Display) si MHL (Mobile High-Definition Link), si vin cu design-uri mai putin conventionale.

Series 7 HDTV vine in ambele „arome”, fie de 24, fie de 27 de inci, si pe langa cele doua standarde amintite mai sus, acesta poate fi folosit si ca televizor, intrucat include un tuner HD. Astfel, acesta poate fi o solutie completa pentru cei care au spatiu limitat si nu stramba din nas la ideea de a conecta mai multe dispozitive la un singur monitor. Series 7 Smart Station, in schimb, ofera aceleasi optiuni, insa nu include modulul WiDi si nu poate fi folosit ca televizor.

Seria 9 este clar destinata entuziastilor de monitoare pentru PC-uri, intrucat vine intr-o singura editie, de 27 de inci. Acesta afiseaza imagini in rezolutia 2560×1440 pe un panou PLS (Plane Line Switching) si dispune de asemenea de MHL pentru conectarea la un dispozitiv mobil sau o tableta.

Cand vine vorba de preturi, Samsung sugereaza magazinelor sa vanda Series 7 HDTV la 600$, in timp ce Series 7 Smart Station vine cu pretul de 550$. Cei care vor rezolutia QHD din seria 9 si panoul PLS vor trebui sa scoata din buzunar 1200$. Toate cele trei monitoare se vor lansa in cursul lunii martie.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Samsung Monitoare/]