12 ian. 2012 | 19:45

Robotelul Bieber – Tesy este inima evenimentului la CES 2012

ACTUALITATE
Robotelul Bieber - Tesy este inima evenimentului la CES 2012

Muzica se contopeste cu electronica, o multime de personalitati fiind prezente la evenimentul din acest an din Las Vegas. The Bieber Bot, RoboBieber si Biebot sunt cateva porecle care circula deja pe internet legate de robotelul creat de Tesy in „colaborare” cu Justin Bieber si expus in cursul zilei de astazi la CES 2012. Totusi, daca Bieber isi face timp pentru dezvaluira unui robot, „produsul” trebuie sa fie la fel de „dragalas” ca el, nu?

Tosy mRobo, cum a fost botezat de producatori, este de fapt un difuzor ce se ataseaza robotului avand o capacitate de aproximativ 500 de melodii. In momentul in care robotul aude muzica, incepe sa danseze. Nu va asteptati la un Michael Jackson electronic, la urma urmei acesta trebuie sa se asemene lui Bieber.

Robotelul este in stadiu de proiect, dovada fiind cele cateva „mate” ce ii atarna la spate.

Momentul dezvaluirii este interesant prin faptul ca robotul nu are cap, sugerand probabil comportamentul multor artisti din ziua de astazi care nu mai gandesc, ci pur si simplu executa ce cred ca ar dori publicul sa auda sau ce le sopteste managerul din spatele cortinei. Daca este sa dam crezare celor de la Tosy, jucaria va putea executa ceva miscari mai complexe pana in vara, cand se presupune ca se va vinde la un pret de 200 dolari.

Va place robotelul? Personal, pozitia difuzorului mi se pare cel putin hilara.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Bieberbot/”/]