03 iul. 2012 | 00:37

Reduceri la inceput de iulie

ACTUALITATE
Reduceri la inceput de iulie

Reduceri it

 

www.koyos.ro continua si in aceasta saptamana sa ne atraga atentia cu niste sisteme portabile mainstream de la ASUS combinate cu cateva cadouri. Astfel, desi preturile sunt cele mai mici din magazinele online autohtone pentru aceste sisteme, mai puteti percepe ca reduceri si cele cateva accesorii gratuite. In ceea ce priveste configuratiile, puteti sa nu va faceti griji, chiar daca vorbim de gaming ocazional. Ramane doar sa va incante brandul ASUS, sa apreciati faptul ca vorbim totusi de niste procesoare Core i3 a doua generatie si Core i7 prima generatie si, nu in ultimul rand, sa aveti vreo 2.000 de lei pusi deoparte.

koyos.ro

 

www.sigmanet.ro , dupa ce a incheiat o promotie cu multa bere pentru campionatul european de fotbal, acum revine cu niste preturi extrem de mici la o serie de notebook-uri. Fara sa se limiteze la vre-un producator anume, indiferent daca vreti un notebook din gama buget, cat mai ieftin, sau un notebook „cu de toate”, Sigmanet are cu ce sa va trezeasca interesul. Totul este sa gasiti ceva care sa se incadreze in buget.

sigmanet

 

www.marketonline.ro, din punctul meu de vedere, are niste parteneriate foarte bine puse la punct de poate sa ofere aceste „super oferte”. Marcate ca atare pe prima pagina a site-ului, sistemele de mai jos reusesc de fiecare data sa aiba cele mai mici preturi din Romania. Samsung, Acer, Toshiba si ASUS sunt partenerii, iar configuratiile de la 2000 de la 2500 lei sunt notebook-urile bune la orice pe care le puteti achizitiona. Aveti sisteme de gaming, cu configuratii de ultima generatie, si aveti sisteme multimedia cu o peformanta surprinzatoare. Nici macar nu sunteti limitat pe partea de diagonala a ecranului, de la 15 la 17,3 inci, orice scenariu de utilizare este surprins de cei de la Marketonline in promotiile de pe prima pagina.

marketonline.ro

 

www.domo.ro incearca sa va motiveze substantial pentru a adopta un LED TV 3D de la Samsung de ultima generatie. Cu un voucher de nu mai putin de 2000 de lei, daca ati asteptat o reducere substantiala la ultimele 3D TV-uri de la Samsung nu cred ca veti gasi una mai buna. Practic, achizitionati un TV de 6500 lei la 4500 lei, daca luati in calcul faptul ca restul de 2000 de lei ii puteti folosi pentru alte achiziti de pe site. Daca e sa ne gandim la volumul incredibil de functii multimedia pe care a reusit sa le introduca Samsung in LED TV-urile sale lansate anul acesta, eu zic ca merita investitia, acum chiar mai mult decat saptamana trecuta.

domo.ro

 

www.flanco.ro are in aceasta perioada o promotie gen „TVA inapoi” care se reflecta intr-o gama extrem de variata de produse. Desi mai jos am atras atentia asupra unor notebook-uri accesibile de la HP si ASUS, impreuna cu un monitor LED de la LG, reduceri de echivalente cu valoarea TVA-ului veti gasi intr-o mare parte din categoriile de produse exitente pe site. Partea cea mai buna este ca, spre deosebire de alte oferte asemanatoare, la Flanco reducerea chiar se reflecta intr-un pret mai mic al respectivelor produse, nu intr-un voucher. Totul este sa aveti un pic de rabdare si sa navigati prin categoriile de interes pentru voi. Un punct bun de pornire este bannerul de pe prima pagina, marcat „TVA-ul inapoi pe loc.”

flancoro

 

www.clickshop.ro vine cu cea mai atragatoare oferta pentru cei care vor sa-si ia un TV in perioada imediat urmatoare. Daca achizitia are o valoare de peste 2500 lei, in momentul in care adaugati TV-ul in cosul de cumparaturi, gratuit veti mai primi un cablu HDMI, atat de necesar cand vorbim de continut HD – in valoare de aproximativ 50 de lei, si un player Blu-ray Samsung BD-E5300 – in valoare de aproximativ 400 lei. Desi oferta este trecuta pe prima pagina a clickshop, daca ati ajuns la un TV din oferta website-ului, indiferent de brand, dintr-un motor de cautare, va fi o surpriza placuta sa vedeti ca primiti doua cadouri cu o valoare substantiala.

 

www.altex.ro a strecurat prin intreg magazinul online o serie de reduceri, mai mult sau mai putin substantiale, la o serie de produse. Mai jos am atras atentia asupra unor monitoare si televizoare de la Samsung si Philips care cu reduceri de doar 200 lei reusesc sa fie cele mai ieftine dintre toate magazinele online autohtone. Un alt avantaj oferit de cei de la Altex este ca ofera optiunea sa filtrati dintre toate produsele dintr-o categorie pe cele aflate la reducere printr-o simpla bifa din sectiunea de criterii de sortare.

 

www.mediagalaxy.ro  vine in aceasta saptamana cu niste reduceri substantiale la o serie de sisteme audio cu unitate de redare DVD. HB865TZ de la LG, de exemplu, nu-l veti gasi in alta parte mai ieftin de 2000 lei, in timp ce HB45E nu il veti gasi la un pret mai mic de 1500 lei. Cu alte cuvinte, daca sunteti in cautarea unui sistem audio de mare putere si vreti sa aveti Blu-ray Player in casa, Mediagalaxy vine cu cele mai mici preturi.

mediagalaxy.ro

 

 

www.emag.ro este cea mai buna optiune pentru achizitia unui ultrabook in saptamana urmatoare. Cu reduceri de 400 lei la toate modele din oferta magazinului online, este imposibil sa gasiti un pret mai bun in alta parte. Indiferent daca va incanta modele de la HP, Acer, Sony, ASUS sau Samsung, cu o reducere de 400 lei aveti un motiv in plus pentru a adopta unul dintre cele mai la moda ultraportabile.emag.ro

 

www.pcagarage.ro este solutia potrivita in aceasta saptamana pentru un mediu de stocare extern. Indiferent daca sunteti adeptul hard disk-urilor externe cu alimentare la priza, sau exclusiv la USB, in sectiune de lichidari de stoc de pe PCGarage veti gasi cateva optiuni care merita tot interesul. Doua dintre cele 4 modele disponibile este si compatibila cu interfata USB 3.0 pentru o rata de transfer medie de 4 ori mai mare decat modele compatibile cu USB 2.0.

pcgarage.ro

 

www.f64.ro va ajuta sa va luati un model de camera foto digital accesibil de la Nikon. Cu o reducere gen TVA inapoi, daca bugetul vostru se apropi pentru un aparat foto de vacanta se apropie mai degraba de 500 de lei, decat de 1000 lei, F64 are solutia perfecte. Preturi mai mici pentru respectivele modele in alta parte nu veti gasi, iar in ceea ce priveste specificatiile, nu veti fi dezamagit.

f64.ro

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele