29 mai 2012 | 09:30

Reduceri la granita primavara-vara

ACTUALITATE
Reduceri la granita primavara-vara

intro

Vine vara, vine 1 iunie – ziua copilului si se apropie cu pasi repezi vacantele. Indiferent daca vorbim de un loc de munca, de o facultate sau liceu cu toti speram sa luam o pauza cat mai curand si nu va mai dura mult. Din fericire si magazinele online stiu acest lucru si incearca sa impresioneze utilizatorii cu noi oferte, pentru a inclina balanta mai degraba catre o achizitie, decat catre un concediu in afara tarii.

www.koyos.ro ne indeamna la Acer in aceasta saptamana cu o serie de modele la preturi extrem de mici. Cu preturi intre 1300 si 2000 lei, pe langa niste configuratii cu un raport pret/performanta foarte bun in pachet mai primiti si cateva cadouri daca sunteti incantat de oferta. Mouse-uri Genius, stick-uri USB de 4GB de la Kingston, plus solutii de curatat ecranul de la notebook toate sunt incluse pe langa o serie de preturi considerabil mai mici decat in restul magazinelor online. Mai ramane sa fiti incantat de solutiile brandului Acer.

koyos

www.marketonline.ro continua sa ne tenteze pe prima pagina a website-ului cu o serie de super oferte marcate ca atare. Este vorba de cateva notebook-uri care surprind configuratii pentru orice buzunar si care nici macar nu se limiteaza la un singur brand. Indiferent daca vreti un notebok bun sau foarte bun, sistemele portabile de la Samsung, Lenovo, Toshiba sau HP aflate in promotie de la Marketonline au toate ingredientele atat pentru a incadra la sisteme de gaming cat si pentru a va ajuta la indeplinirea sarcinilor zilnice.

marketonline

www.sigmanet.ro va atrage atentia in aceste zile cu o serie de reduceri la periferice Logitech. Fie ca vorbim de mouse-uri obisnuite sau de gaming, de tastaturi multimedia sau de camere web atata timp cat sunt create de Logitech in perioada imediat urmatoare ar fi bine sa le cautati in oferta Sigmanet. Reducerile sunt substantiale si vizeaza atat produse ieftine cat si produse precum Logitech diNovo Edge al carei pret real nu o transforma in prima  solutie pentru nimeni. Daca vreti sa faceti cadouri unor domnisoare, merita retinute cateva perechi de casti si cateva mouse-uri viu colorate la preturi extrem de accesibile care ar fi solutia perfecta.

In plus, puteti face si cateva combinatii avand in vedere unele din ofertele de mai jos: camera web pentru ea, castile pentru voi, sau tastatura pentru ca ea sa navigheze pe internet de pe PS3 in timp ce voi va intindeti la gaming pe PC cu mouse-ul G700, si nu numai.

sigmanet

www.altex.ro continua sa taie 15% din preturile la notebook-uri HP si in aceasta saptamana. Mai important decat atat, in cazul acestui magazin online, este insa varietatea nemaintalnita de sisteme HP. Notebook-uri in editie limitata, precum Beats sau configuratii de gaming portabil care sa va tina cativa ani ani, la Altex ajung parca inaintea multor altor comercianti din mediul online. Pe langa asta, 15% din 4499 lei este considerabil mai mult decat 15% din 2000 lei – in concluzie incercati sa faceti un efort si luati-va un notebook high end.

altex

www.flanco.ro in aceasta saptamana va indeamna la achizitii in pereche cu reduceri substantiale. Desi aproape fiecare reducere practicata de site implica o a doua achizitie pentru a obtine o reducere, preturile finale sunt incredibile. Sa adaugi de exemplu 2 doua televizoare de 3000 de lei in cosul de cumparaturi virtual si sa vezi ca la unul din ele ai o reducere de 1500 este magnific. La Samsung aveti o reducere de 30% la un al doilea produs aflat in oferta. La LG aveti o reducere de 50% la un sistem home theather in momentul in care achizitionati un TV al aceluiasi brand. La SONY obtineti o reducere de 50% la un aparat foto al aceluiasi brand daca luat un TV – indiferent cat de ieftin este pretul TV-ului. In plus o serie de produse SONY au o reducere suplimentara de 200 lei. Astfel daca adaugati un TV SONY KDL-26BX320 la 1249 lei si un aparat foto SONY DSC-H70, cu card de 4GB si husa, la 700 lei in cosul virtual, pe ambele produse platiti 1399 lei. Aceste oferte as putea fi cele mai interesante din toata saptamana.

flanco

www.domo.ro va indeamna in aceasta saptamana la achizitia unu aparat foto dela Olympus sau Canon. Cu reduceri substantiale si produse de toate tipurile si pentru toate buzunarele, Domo este solutia in aceasta saptamana daca vreti un aparat foto la pret bun de la cele doua branduri. Nu sunteti nici macar limitat la aparate ultra compacte sau la DSLR-uri, orice este avut in vedere.

Domo

www.mediagalaxy.ro are pe prima pagina un cod de reducere la televizoarele 3D LG cu o diagonala mai mare de 42 inci. Practic, daca adaugati in cosul virtual de cumparaturi un TV mare, de la 106 centimetri in sus inclusiv, si nu uitati sa introduceti in sectiunea Coduri de discount LG LG500 veti obtine un pret cu 500 lei mai mic decat pretul afisat. Desi percep aceasta metoda de reducere ca un siretlic, deoarece foarte multi utilizatori nu vor sti ce trebuie sa faca, daca va aflati printre cei informatii pretul unui 3D TV precum cel din imaginea de mai jos va fi cu mult mai ieftin decat in orice alt magazin.

MediaGalaxy

www.clickshop.ro reuseste sa aduca o serie de produse pe care nu le mai gasesti in alta parte, particularitate atat pozitiva, cat si negativa. Pozitiva pentru ca intotdeauna este bine sa ai mai multe optiuni, negativa deoarece este neplacut sa nu ai cu ce sa compari cateva preturi. In orice caz, daca vreti un LCD 3D mai accesibil de la LG, un notebook Packard Bell cu platforma AMD Brazos sau o tableta Acer Iconia A101, toate la preturi decente.

clickshop

www.emag.ro continua promotiile gen cupon valoric. In aceasta saptamana daca achizitonati un notebook Dell din promotie cu procesor Intel Core i3 sau Core i5 primiti un bon valoric a carui suma trecuta pe el va fi egala cu 15% din  valoare notebook-ului. Un avantaj considerabil vine din faptul ca nu respectivul cupon il puteti folosi in aproape orice categorie de produse.

emag

www.pcgarage.ro in sectiuna Lichidari Stoc, printre altele, va ajuta sa va achizitionati un multifunctional la un pret de sub 200 lei. Cu doua produse aflate la oferta, indiferent daca inclinati catre un HP sau un Canon, ambele sunt suficient de performante pentru orice scenariu. Este adevarat ca nu mai printati la fel de mult continut ca in urma cu cativa ani, dar unu astfel de aparat este util in multe scenarii.

pcgarage

www.f64.ro continua sa ne imbie la pachete formate dintr-un aparat foto si tot ce trebuie pe langa. Daca va incanta brandul SONY, mai ales in domeniul aparatelor de tip bridge sau compacte, solutiile gasite de cei de la F64 merita toata atentia. La acelasi pret cu cel de magazin, daca luati un DSC-HX200V de la SONY prin intermediul acestui magazin online mai primiti gratuit o geanta de transport dedicata plus o microfibra pentru curatat aparatul. Daca vreti ceva mai usor de utilizat dar in multe privinte la fel de performant, HX20V de la SONY poate fi achizitionat impreuna cu o husa de transport si un al doilea acumultator la un pret de 1698 lei. In conditiile in care acest pret este oricum cel mai mic de pe piata locala, oferta nu merita ocolita.

f64.ro

Cu oferte semnificative in orice domeniu nici aceasta saptamana nu trece neobservata pe calendarul reducerilor. Tot este ca ceea ce aveti nevoie sa se sincronizeze cu ceea ce va doriti in viitorul apropiat. Daca acest proces nu are loc, stati linistiti – intotdeauna mai exista si o saptamana viitoare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele