07 iun. 2012 | 11:00

RebelMouse: Fa-ti site din retelele de socializare

ACTUALITATE
RebelMouse: Fa-ti site din retelele de socializare

RebelMouse

Paul Berry, fost Chief Technical Office la publicatia Huffington Post, si-a facut impreuna cu cativa prieteni un nou proiect care poarta numele, destul de dubios, „RebelMouse”. Despre ce e vorba?

RebelMouse preia tot continutul din paginile retelelor de socializare pe care ai cont si ti-l integreaza intr-o pagina de internet. Proiectul se afla intr-un stadiu avansat de dezvoltare si va permite sa va inscrieti pentru a-i experimenta functionalitatea.

In cazul in care cu toate uneltele online si offline disponibile la ora actuala era prea greu sa faceti un site, cu ajutorul RebelMouse, un cont de Facebook, eventual unul de Twitter este tot ce aveti nevoie pentru a va pune site-ul de picioare. Printr-un sistem de genul „next, next, next”, va autentificati pe retelele de socializare pe care aveti cont, iar in scurt timp respectivul continut va fi integrat, prietenos si, mai ales, particularizabil intr-o pagina de internet.

Momentan sunt suportate doar conturile de Facebook si Twitter, dar in curand va exista suport si pentru Tumblr, Pinterest sau Instagram.

Desi primul sentiment este ca-ti accesezi pagina de Pinterest, creatorul conceptului a afirmat cu entuziasm ca in scurt timp vor fi disponibile diverse teme care vor schimba radical aranjamentul in pagina. Pe langa aranjament, daca aveti ceva cunostine de programare web, veti putea integra cu usurinta si bucati de cod in noua voastra pagina de internet.

Nu vor lipsi nici uneltele de monitorizare, precum analitics. Acestea va vor tine la curent cu numarul de vizualizari pe fiecare articol si vor incerca sa va atraga atentia asupra aspectelor care vor generea mai multi utilizatori.

In ceea ce priveste pretul, daca optati pentru un hosting de genul www.rebelmouse.com/puiu_alexandru, veti avea hosting gratuit. Daca vreti sa implementati continutul generat de catre RebelMouse in pagina proprie de internet, taxa aproximativa va fi de 3 dolari – ieftin!

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele