27 iul. 2012 | 14:35

Razer Ouroboros – customizare dusa la extrem [+ VIDEO]

ACTUALITATE
Razer Ouroboros - customizare dusa la extrem [+ VIDEO]

Stim cu totii cat de important este sa ne „intelegem” perfect cu perifericele pe care le utilizam in fiecare zi, mai ales atunci cand vine vorba de gaming. De multe ori pozitia perfecta sau modul de utilizare a mouse-ului pot face diferenta dintre o competitie castigata detasat si o confruntare pierduta la limita.

razer-ouroboros

Asadar, cei de la Razer vin cu o noua solutie pentru gameri: mouse-ul Ouroboros, care duce ideea de customizare la un cu totul alt nivel. Practic, discutam despre un soricel proiectat ambidextru si care ia in calcul atat confortul utilizatorului cat si precizia in utilizare.

Ouroboros se lauda cu posibilitatea de a fi extins cu aproximativ un inci (2,54 cm), ofera panouri laterale interschimbabile si o inaltime ajustabila, toate contribuind decisiv la confortul pozitiei mainii. Mouse-ul poate functiona atat wireless cat si prin atasarea unui cablu, iar Razer promite o autonomie de 12 ore cu o singura baterie AA.

Dupa cum noteaza si theverge.com, noul mouse ofera 11 butoane programabile si un senzor laser care suporta pana la 8200 DPI. Cu ajutorul unui buton special utilizatorii pot regla sensibilitatea in timp real cu scopul de a-i ajuta in anumite momente ale jocului.

Razer Ouroboros va fi disponibil undeva spre sfarsitul acestui an, iar gamerii care apreciaza customizarea extrema vor trebui sa scoata din buzunar aproximativ 130 de dolari pentru achizitionarea „soricelului”.