21 nov. 2012 | 14:50

QuickMobile se pregateste de Black Friday, reduceri de 99%

ACTUALITATE
QuickMobile se pregateste de Black Friday, reduceri de 99%

QuickMobile se pregateste intens pentru Black Friday si anunta taieri masive de pret la principalele produse comercializate. Baietii de la Baia Mare promit reduceri de pana la 99% pentru clientii care le vor trece pragul in data de 23 Noiembrie.

Black Friday QuickMobile

Dupa cum notam si in ghidul pentru Black Friday, cu putina atentie si implicare aveti toate sansele ca in aceasta Vineri sa obtineti niste oferte incredibile pentru gadget-urile dorite. In cazul in care vreti sa va schimbati telefonul, tableta sau unele accesorii puteti sa aruncati o privire si pe quickmobile.ro, unde vineri veti gasi produse mai ieftine cu pana la 50% sau chiar 99%.

Cum adica reduceri de 99%? Suna aproape ireal si multi dintre noi ar fi tentati sa creada ca se pregateste o noua capcana pentru utilizatorii naivi care vaneaza promotii. Cei de la QuickMobile promit ca nu vor umfla preturile cu doua zile inainte, iar reducerile vor fi cat se poate de reale incepand de Vineri 23 Noiembrie ora 00:00.

Oricat de bine ar suna trebuie totusi sa fim realisti si sa nu ne asteptam la achizitii de iPhone 5, Note II sau Galaxy S 3 la preturi de 1% din valoarea lor actuala (asta ar fi mai mult ca sigur sinonim cu falimentul pentru orice magazin). Dar pe de alta parte un accesoriu pentru smartphone ar fi interesant de cumparat la un pret incredibil de mic. La fel de bine ne putem astepta si la telefoane cu preturi promotionale si cand vorbim de smartphone-uri de mii de lei, orice procent este mai mult decat binevenit.

Nu uitati sa verificati de pe acum preturile telefoanelor si sa aruncati o privire Vineri pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook unde vom posta cele mai interesante promotii.