29 feb. 2012 | 16:17

PS Vita: Accesoriile depasesc consola pentru experiente arcade

ACTUALITATE
PS Vita: Accesoriile depasesc consola pentru experiente arcade

Street Fighter

Chiar daca cei de la SONY s-au straduit prin noul PS Vita sa reconstituiasca experientele unor console de ultima generatie pe care le conectati la un HDTV, unii utilizatori se pare ca isi doresc altceva- experienta arcade.

Gandit special pentru jocurile „cu bataie”, dispozitivul din imaginea de mai sus face o treaba foarte buna din a reproduce experienta arcade asociata unui Street Fighter sau Mortal Kombat realizat acum 15 sau 20 de ani. Partea dubioasa este ca atinge aceasta performanta in combinatie cu un PS Vita care costa cat 10 sau 15 console din acea perioada.

In clipul de mai jos puteti vedea cat de bine raspunde accesoriul din imagine, iar daca aveti noroc si puneti mana pe un astfel de gadget merita sa retineti ca este optimizat pentru Ultimate Marvel vs. Capcom 3.

La o privire mai atenta insa, un astfel de accesoriu taie un procent considerabil din portabilitatata noului PlayStation Vita, aspect destul de descurajant. Ca un mic detaliu, daca dispozitivul gen consola din varful acestui aparat vi se pare ca nu prea are fata de PS Vita, motivul e simplu, partea arcade din acest ansamblu este de multe ori mai mare decat ecranul pe care se desfasoara sesiunea de gaming.

E cineva incantat de un astfel de aparat? Merita achizitionat pentru a va pondera un pic din agresivitatea asociata unui fighting game?

PS Vita