28 mai 2012 | 19:01

Probleme pentru Samsung Galaxy S III

ACTUALITATE
Probleme pentru Samsung Galaxy S III

Probleme Samsung Galaxy S3 albastru

Toata lumea vrea sa il vada, sa il testeze, sa il pre-comande si chiar sa il cumpere indiferent de pretul la care ajunge, numai sa ajunga mai repede. E vorba de Samsung, Galaxy S III.

Conform electronista.com, se pare ca o parte din clientii care isi asteapta smartphone-urile sa soseasca la inceputul lunii iunie ar putea fi surprinsi de ceva intarzieri in livrari. Acestea pot surveni datorita unor probleme de fabricatie care afecteaza varianta albastra (pebble blue) a noului telefon, mai exact capacul bateriei. Se pare ca Samsung a ales sa renunte la 600.000 de capace de baterie din spatele carcaselor si sa modifice procesul de fabricatie.

Momentan, nu au fost dezvaluite problemele specifice de care sufera aceste capace albastre, dar se pare ca varianta alba de Galaxy SIII nu va fi deloc afectata.

Speram ca Samsung sa rezolve problemele si sa respecte termenii de livrare pentru cele peste 10 milioane de pre-comenzi. O situatie similara a fost inregistrata in 2010, cand problemele de fabricatie la carcasa alba de iPhone 4 au dus la intarzieri de aproape 10 luni in lansarea pe piata.

Ramane sa vedem modul in care va gestiona Samsung aceasta problema si suntem curiosi sa aflam ce a cauzat aceste erori de fabricatie exact in prag de livrare… Sa fie vorba de vreun sabotaj?