05 iun. 2012 | 16:00

Pocket TV aduce Android 4.0 pe televizor [+VIDEO]

ACTUALITATE
Pocket TV aduce Android 4.0 pe televizor [+VIDEO]

pocket-tv-by-infinitec

Pentru cei care au deja un televizor acasa si tanjesc dupa functiile unui smart TV, solutia vine din partea unui nou proiect postat pe Kickstarter: Pocket TV.

Dupa cum puteti vedea si in clip-ul de prezentare, acest gadget este de fapt un mini-computer care ruleaza Android 4.0 si este capabil sa transforme orice televizor intr-un Smart TV veritabil. Stick-ul poate fi transportat in orice buzunar si trebuie doar conectat intr-o mufa HDMI pentru a va bucura de functiile specifice unui mini-computer.

Pocket TV ofera acces la Google Play si la toata suita de aplicatii Ice Cream Sandwich pe ecranul televizorului din sufragerie. Jucaria vine insotita si de o telecomanda specifica, menita sa faciliteze navigarea, iar posesorii de smartphone-uri vor putea controla televizorul prin intermediul unor aplicatii atat pentru Android cat si pentru iPhone.

Din punct de vedere al dotarilor, Pocket TV se poate lauda cu un procesor de 1GHz, 512 MB memorie RAM si 4GB memorie interna.

Conform ubergizmo.com, pana in momentul de fata, producatorii au reusit sa stranga 79.000 de d0lari si mai au 34 de zile la dispozitie pentru strangerea a 100.000 de dolari, bani de care au nevoie pentru demararea producerii in masa. Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre acest proiect, gasiti toate informatiile aici.