30 mart. 2012 | 01:24

Pica internetul sambata – fara gluma

ACTUALITATE
Pica internetul sambata -  fara gluma

hacking

Dupa ce si-au demonstrat puterea in nenumarate randuri prin diverse acte online, Anonymous, in perioada imediat urmatoare se angajeaza intr-una dintre cele mai intense forme de protest din toate timpurile: daramarea internetului.

Planificat pe 31 martie, evenimentul are ca tagline „He who sacrifices freedom for security deserves neither”. Acest citat din Benjamin Franklin spune ca cel care sacrifica libertatea pentru securitate nu merita niciuna. Descris in detaliu la adresa http://pastebin.com/GFkQnf6e evenimentul pare extrem de veridic. Anonymous, pe langa faptul ca par extrem de bine pregatiti, apeleaza si la  ajutorul comunitatii pentru a efectua atacuri catre 13 servere DNS de tip root, al caror scop este sa transforme adresele de IP in adrese de tip www.playtech.ro pentru ca in etapa urmatoare sa fie afisate. Desi detaliile postate sunt extrem de multe si nu chiar accesibile majoritatii cititorilor, chiar si de IT, merita sa retineti un singur lucru, tot ce au avut baietii de la Anonymous rabdare sa descrie acolo are foarte multa logica si pare foarte bine calculat.

Ramane sa ne vedem sambata pe net, sau poate nu.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele