27 iun. 2012 | 14:50

Philips ErgoSensor – Monitorul care iti spune sa nu mai stai cocosat

ACTUALITATE
Philips ErgoSensor - Monitorul care iti spune sa nu mai stai cocosat

ErgoSensor este numele tehnologiei care iti atrage atentia asupra posturii la birou si care este integrata in noul monitor Philips din seria P.

Philips ErgoSensor

Nu-i asa ca regretati si voi momentele cand avea cineva grija de cum si cat stateati pe la computer? Eu cel putin uit destul de des sa stau drept la PC, probabil si din cauza faptului ca doar acolo stau toata ziua. ErgoSensor este ultima „gaselnita” a celor de la Philips care te atentioneaza atunci cand iti lipesti fata de ecran sau cand nu iti mai vede privirea pentru ca tu stai cocosat la birou.

Expresia „Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese” a fost pusa in practica, monitorul atentionandu-te atunci cand ar fi cazul sa mai faci putina miscare. Monitorul sesizeaza cand ai plecat in pauza si isi regleaza automat luminozitatea sau chiar se stinge pentru a economisi energie. Mi-a placut in primul rand sistemul de montare al piciorului, foarte simplu si fara suruburi, faptul ca este reglabil pe inaltime si se poate roti la 90 de grade.

Philips Ergo Sensor

Alte specificatii… diagonala este de 24 inci, rezolutia nativa 1920×1080, o luminozitate declarata de 250 candele si cel mai interesant si util pentru mine, un Hub USB alimentat, cu 4 porturi pe laterala stanga.

Pretul de vanzare este de 1163 lei pentru Romania, incepand de astazi. Numele complet al monitorului este Philips 241P4LRYES, pentru cei interesati. La evenimentul de lansare au fost prezente si modelul de 27 inci 3D de la acelasi producator, si anume Philips 273G-DH si noua „editie” a tehnologiei  AmbiLight 2.