23 iul. 2012 | 13:59

Patru jocuri Sony raman fara multiplayer online

ACTUALITATE
Patru jocuri Sony raman fara multiplayer online

Problema cu jocurile din ziua de astazi este ca in timp isi pot pierde din functionalitate. Acesta este cazul si cu patru titluri Sony Computer Entertainment, destinate PlayStation 3 si PSP, care raman fara componenta multiplayer. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie este inchiderea serverelor din lipsa de activitate.

motorstorm pacific rift

In cazul in care doreati sa mai jucati pe internet cu prietenii jocurile The Eye of Judgment Legends, MotorStorm Pacific Rift, MotorStorm Arctic Edge si SOCOM: Fireteam Bravo 3, aveti un timp limitat in care mai puteti face acest lucru. Primul titlu din aceasta lista isi va pierde componenta online pe data de 31 august, in timp modurile online ale ultimelor trei vor fi scoase din circulatie pe 1 octombrie. Toate cele patru jocuri isi vor pastra functionalitatea offline.

Aceasta nu este prima data cand Sony anunta inchiderea serverelor de multiplayer pentru jocuri din catalogul propriu. Oricum, publisheri precum EA, Ubisoft si Activision anunta la intervale regulate inchiderea de servere pentru jocuri mai vechi de 2-3 ani.