20 iul. 2012 | 10:30

Paragon poate lega orice hard disk la smartphone sau tableta

ACTUALITATE
Paragon poate lega orice hard disk la smartphone sau tableta

Posesorii smartphone-urile si tabletelor cu minim Android 2.3.3 primesc in aceste zile un cadou de la Paragon, una dintre cele mai renumite companii din lume cand vine vorba de software pentru management de hard disk-uri si partitii.

paragon

Noua aplicatie Paragon NTFS & HFS+ Beta, descarcabila gratuit, ofera posibilitatea utilizatorilor care se simt limitati de spatiul de stocare al smartphone-urilor si tabletelor cu Android sa acceseze continut de pe orice hard disk extern ca si cum ar fi de pe un card micro SD. Pana acum, acest lucru a fost imposibil din cauza restrictiilor sistemului de operare Android, care te limiteaza la accesarea mijloacelor de stocare formatate FAT32.

Ca urmare, daca aveti un hard disk extern de la un PC sau Mac si aveti un smartphone cu drepturi de root, puteti interactiona, copia, muta sau sterge fisiere HFS+ sau NTFS fara nici un fel de probleme.

Desi aceasta aplicatie este marcata ca aflandu-se in stadiu beta, primele comentarii confirma ca de cele mai multe functioneaza asa cum ar trebui. Daca nu va aflati in barca cu norocosi ramane sa asteptati un update care, dupa cat de hotarati sunt cei de la Paragon nu ar trebui sa intarzie. Eventual, trimiteti probleme sesizate de voi la beta-test@paragon-software.com.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele