08 sept. 2012 | 13:00

Nu exista un nou Kindle Fire fara reclame?

ACTUALITATE
Nu exista un nou Kindle Fire fara reclame?

Raspunsul la intrebarea din titlu se pare ca este NU. Desi cu noul Kindle Fire vorbim de ceva pentru fiecare tip de utilizator, in cazul in care un acesta este anti reclame si anti promotii s-ar putea sa fie dezamagit.

special-offers-640

In condiitiile in care vorbim de un Kindle Fire HD 8,9 al carui pret este de 500 dolari, personal mi se pare un pic exagerat sa te oblige producatorul unui asemenea aparat sa tolerezi niste reclame afisate in permanenta pe ecranul de blocare al tabletei. Aceasta este insa regula careia trebuie sa se supuna toti proaspetii posesori de Kindle Fire.

Un nou studiu al celor de la Cnet a reconfirmat ceea ce afirmam ieri in incheierea materialului despre tabletele Kindle Fire. Chiar un purtator de cuvant al Amazon a precizat ca este imposibil sa scapi de reclamele de pe acest dispozitiv. Cu alte cuvinte nu s-au gandit la numarul de utilizatori care ar fi preferat sa dea un ban in plus doar pentru a scapa de reclame. Indiferent daca pretul pentru respectiva functie ar fi fost platitt ulterior sub forma unei achizitii din magazinul de aplicatii Amazon, ar fi existat destul de multi utilizatori dornici sa plateasca acest pret premium.

Desi s-a mai intamplat si in trecut, ca niste companii responsabile de software-ul unui gadget sa faca modificari pentru a incanta utilizatorii, aceasta situatie se pare ca nu se incadreaza in tiparul de mai sus. In definitiv, la ora actuala se pare ca orice model nou de Kindle FIre va incorpora pe ecranul de blocare, o multime de reclame.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele