08 mart. 2012 | 14:00

Noutatile Bitdefender la CeBIT 2012

ACTUALITATE
Noutatile Bitdefender la CeBIT 2012

Standul Bitdefender CeBIT 2012

Standul celor de la Bitdefender sta mandru intre cele de la Eset si Kaspersky, iar lupul dacic vegheaza asupra trecatorilor care intreaba mirati ce reprezinta.

Baietii de la Bitdefender incing atmosfera in hala 12 cu ajutorul unui DJ care mixeaza live si a catorva baxuri de bere romaneasca. Climatul este mai mult decat propice pentru prezentarea noutatilor in materie de securitate, fie ea pe calculatoare, servere sau chiar pe smartphone-uri.

Ce aduce nou prezenta Bitdefender la CeBIT 2012? Ei bine, de toate pentru toti: o solutie de securitate pentru centrele de date virtualizate (SVE), un antivirus mobil si o aplicatie de optimizare, ambele pentru device-uri care ruleaza Android.

Mobile Security ofera optiuni precum: scanare la instalare si la cerere, verificarea aplicatiilor instalate si in versiunea premium: securitate web si modulul anti-furt. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de aici, iar varianta premium costa aproximativ 8 euro pe an.

Mobile Security

Power Tune-UpPower Tune-up ofera utilizatorilor posibilitati multiple de monitorizare si control asupra: performantelor, consumului de baterie si traficului de internet. Aplicatia este disponibila gratuit aici.

Ramane sa vedem cat de apreciate vor fi aceste noutati Bitdefender atat de vizitatorii targului international de la Hanovra, dar mai ales de utilizatorii de acasa.