20 mai 2012 | 15:40

Notificarile Facebook, in sfarsit, rezolvate!

ACTUALITATE
Notificarile Facebook, in sfarsit, rezolvate!

facebook

Nu pot sa nu ma bucur cand Facebook, chiar daca este ocupat cu inceperea tranzactionarii la bursa, isi mai face timp si pentru introducerea de functii noi… utile!

Desi sunt utilizator vechi de Facebook, de cativa ani am inceput sa nu mai cochetez cu platforma cu acelasi entuziasm din cauza fluxului extrem de mare de notificari, multe dintre ele fiind invitatii la diverse jocuri online. E adevarat, dupa ce dadeai vreo 10 click-uri, ai fi putut sa dezactivezi notificarile venite prin intermediul diverselor aplicatii de pe platforma, insa de cele mai multe ori le lasai in pace si sperai sa nu mai fi agresat si saptamana viitorare.

De azi, intreaga operatiune a notificarilor a devenit mult mai banala.

Nici macar nu trebuie sa dati multe click-uri. Pentru a nu mai fi enervati de zecile de notificari venite de la aplicatii sau de la diverse liste cu comentarii care nu se mai termina, este suficient sa apasati pe un X mic din dreptul fiecarui element din lista de notificari. In acel moment, vi se va cere confirmarea faptului ca nu mai vreti sa fiti anuntati de schimbarile pe respectivul subiect si ati terminat cu balciul.

Sunt constient ca entuziasmul meu legat de aceasta functie s-ar putea sa nu fie molipsitor, dar singurul regret pe care il mai am este ca nu pot face acelasi lucru si de pe versiunea mobila de Facebook. Oricum, cred ca nu va mai dura mult pana va si aceasta portata pe iOS si Android.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele